Jag tror på enkla lösningar!

Allt jag gör blir passionerat och genuint. Jag tror att jag kan påverka ditt liv till det bättre.

Då jag tror på enkelhet så vill jag kunna hjälpa dig att göra ditt företagande lite enklare, att du får må bättre och ha mer ork.

Behöver ditt företag synas digitalt och du tycker att det känns jobbigt? Låt mig hjälpa dig.

Behöver du ha mer ork till dina vardagliga bestyr? Låt mig hjälpa dig.

 

Bakgrund…

Jag är en trebarnsmamma som gärna kallar mig för en passionerad lugn norrlänning. När jag hittar saker som kan underlätta livet tänds en eld i mig och jag vill berätta för hela världen. Brinner för affärsutveckling och att göra det digitala livet enklare för företag.

Mötet med människor uppskattar jag och håller gärna föreläsningar i olika ämnen så som personlig utveckling, kosttillskott, hudvård och sälj. Jag är radiopratare, livsnjutare och älskar att lära mig nya saker. Lever livet varje stund.

Uppvuxen i Jokkmokk och från 2008 bosatt i Rosvik. Jag uppskattar även att få vara kreativt och skapande inom musiken. När det finns tid över spelar jag bas och är en av medlemmarna i bandet Vaimo och Pia-Maria Nutti Holmgren band.

Andreas, som hjälpt mig bakom kulisserna är ursprungligen från Porjus, men bor sedan lite mer än tio år i Jokkmokk. Gift med Johanna och tidigare musikproducent på heltid som lämnade musiken bakom sig till förmån för webbdesign och mediaproduktion. Musikintresset finns dock kvar

Jag tackar Andreas för den tid han var involverad i Doaivu då han har gått vidare till andra spännande projekt.

 

Dina behov är mitt mål att uppfylla

Vad är det då Doaivu vill göra? Vi hjälper dig att skräddarsy lösningar när det kommer till att synas digitalt. Syns du inte så finns du inte. Jag samarbetar med olika aktörer och jag har ett brett nätverk. Det finns många fördelar med att vara baserad i Norrbotten.

Närhet och enkelhet.

Ännu en sak att vara stolt över.

Låt mig visa vad jag tror på.

15+

Aktiva sajter på Doaivu-nätverket…

120000+

Visningar av Doaivus livesändningar 2017

7200+

Foton tagna under uppdrag under 2017

41

Timmar videomaterial i Doaivu-arkivet hittills.