Två kreativa personer…

Doaivu startades av Christina Lund och Andreas Viklund, efter en spontan diskussion där det stod klart att Christina ville starta något nytt. Ur diskussionen föddes en ny verksamhet, en kombinerad media- och webbproduktionsbyrå byggd en kombination av mångårig erfarenhet, ett brinnande intresse och en stor dos nytänkande.

Utöver webbproduktion har vi också byggt in vårt intresse för kommunikation, marknadsföring, sociala medier och mediaproduktion i Doaivu. Vi gör reportage, evenemangsdokumentation (foto och video), livesändningar, produkttester – och erbjuder coachning inom de områden vi har specialiserat oss på. 

 Nu kommer vi även gå in på nya marker inom säkra IT-lösningar om än vi har kvar livesändningar och andra spännande produktioner.

Två olika bakgrunder…

Christina är en trebarnsmamma som arbetar med affärsutveckling och it-lösningar. Ursprungligen från Jokkmokk, som hon fortfarande ser som ”hemma” om än hon bor på annan ort. Musik, mc, mode, entreprenörskap och resor är några av hennes intressen. Christina är en av medlemmarna i bandet Vaimo, där hon spelar bas. Hon är grundaren av Doaivu och står för den affärsmässiga delen, försäljning, coachning, livesändningar och utveckling.

Andreas är ursprungligen från Porjus, men bor sedan lite mer än tio år i Jokkmokk. Gift med Johanna och tidigare musikproducent på heltid som lämnade musiken bakom sig till förmån för webbdesign och mediaproduktion. Musikintresset finns dock kvar. I Doaivu står Andreas för den tekniska delen, främst webbproduktion, foto/video, evenemangsbevakning och sociala medier. 

 

Ett gemensamt mål…

Vad är det då Doaivu vill göra? Jo, målsättningen är att vi ska vara en stark partner för företag och organisationer. Tack vare att vi är ett litet och flexibelt företag kan vi skräddarsy lösningar. Vi vill också visa att vi kan göra det här, där vi bor och lever, och att det finns många fördelar med att vara baserad i Norrbotten!

15+

Aktiva sajter på Doaivu-nätverket…

120000+

Visningar av Doaivus livesändningar 2017

7200+

Foton tagna under uppdrag under 2017

41

Timmar videomaterial i Doaivu-arkivet hittills.