Personerna bakom…

Doaivu startades av Christina Lund och Andreas Viklund, efter en spontan diskussion där det stod klart att Christina ville hjälpa andra företag att synas och utvecklas.

Nu driver Christina bolaget på egen hand och kommer främst inrikta sig på konsultverksamhet, affärsutveckling och utbildning. Föreläsningar inom företagskultur, attityd och försäljning är en lite ny tvist som kommer erbjudas.

Andreas har gått vidare till andra spännande projekt utanför företaget.

 

Bakgrund…

Christina är en trebarnsmamma som gärna kallar sig för intraprenör. Brinner för affärsutveckling, möte med människor och håller gärna föreläsningar i olika ämnen så som personlig utveckling, sälj och attityd. Uppvuxen i Jokkmokk och från 2008 bosatt i Rosvik. Musik, mc, mode, entreprenörskap är några av hennes intressen. Christina är en av medlemmarna i bandet Vaimo och Pia-Maria Nutti Holmgren band, där hon spelar bas.

Andreas är ursprungligen från Porjus, men bor sedan lite mer än tio år i Jokkmokk. Gift med Johanna och tidigare musikproducent på heltid som lämnade musiken bakom sig till förmån för webbdesign och mediaproduktion. Musikintresset finns dock kvar

Jag tackar Andreas för den tid han var involverad i Doaivu då han har gått vidare till andra spännande projekt.

 

Ett gemensamt mål…

Vad är det då Doaivu vill göra? Jag hjälper er att skräddarsy lösningar efter ert behov. Jag samarbetar med olika aktörer då jag har ett brett nätverk. Det finns många fördelar med att vara baserad i Norrbotten. Närhet, enkelhet och framför allt lokalt.

Ännu en sak att vara stolt över.

15+

Aktiva sajter på Doaivu-nätverket…

120000+

Visningar av Doaivus livesändningar 2017

7200+

Foton tagna under uppdrag under 2017

41

Timmar videomaterial i Doaivu-arkivet hittills.